0472 36 98 72 info@mpcooling.be

Koel- en vriestechniek

Met koel- en vriestechniek blijven uw producten vers, fris en lekker!

Waarom koeltechniek?

Als verkoper of bereider van voedingswaren bent u verplicht om de HACCP-richtlijnen te volgen om de voedselveiligheid te garanderen. Koeltechniek om uw producten op de juiste temperatuur te bewaren, is dus een absolute vereiste.

Maar koeltechniek biedt ook voordelen!

Door uw producten op exact de juiste temperatuur te bewaren in een koelmeubel of koeltoog bijvoorbeeld, blijven ze er vers en aantrekkelijk uitzien voor uw klanten. En die klanten worden steeds kritischer. Zowel hygiëne als versheid zijn bepalende factoren voor een mogelijke aankoop.

Of bent u bijvoorbeeld restauranthouder, beenhouwer of bakker? Dan is koeltechniek niet enkel belangrijk voor de presentatie in het koelmeubel in de winkel, maar natuurlijk ook voor een langere bewaartijd van uw producten voor de bereiding.

Waarom MP Cooling BVBA inschakelen voor koeltechniek?

MP Cooling BVBA is een koeltechnisch gecertificeerd bedrijf. Dat betekent dat we over de nodige erkenningen en technische kennis beschikken om industriële koeling correct te plaatsen. We verzorgen zowel de aankoop en de plaatsing van uw bedrijfskoeling, maar ook het onderhoud en dringende herstellingen achteraf. Zo heeft u 1 contactpersoon die de bedrijfszekerheid van uw koeling nauwlettend opvolgt en steeds bereikbaar is voor dringende interventies.

Bij MP Cooling BVBA installeren we verschillende koeltechnische oplossingen

Koel- en vriescellen, ijsblokjesmachines, koelvitrines, gekoelde werkbanken, blast chillers, ruimtekoeling, temperatuurregistratie systemen, en veel meer…

Koel- en vriescellen

Koel- en vriescellen worden altijd op maat van uw noden en wensen gebouwd

Koelcellen

In een professionele keuken of in uw winkel, mag een volwaardige koelcel niet ontbreken. Zo’n inloop koelruimte is niet alleen noodzakelijk, het is ook bijzonder praktisch, nietwaar?

Wat houdt u nog tegen om een koelcel te kopen? Misschien schrikt de financiële investering u af? In dat geval is het bijzonder handig om weten dat we bij MP Cooling zowel koelcellen inbouwen in een bestaande ruimte, maar we kunnen ook een vrijstaand model plaatsen.

Het voordeel?

Als u in de toekomst een verhuis plant voor de zaak, neemt u de vrijstaande koelcel heel gemakkelijk met u mee. De vrijstaande koelcellen zijn immers bijzonder snel gedemonteerd en weer opgebouwd op een andere locatie. En zo is een koelcel kopen, meteen een investering voor de toekomst!

Vriescellen

Professionele vriescellen worden steeds volledig op maat gemaakt. Zo voldoet de vriescel niet alleen aan de wettelijke normen voor hygiëne en voedselveiligheid, maar beantwoordt ze ook aan al uw wensen en verwachtingen.

Wist u trouwens dat ook deze professionele vriescellen gemakkelijk gedemonteerd kunnen worden om ze later, eventueel op een andere locatie, weer op te bouwen?

Maatwerk

Vries- en koelcellen worden altijd op maat van uw ruimte en in functie van uw noden en wensen gebouwd. Dat is niet alleen zo voor het volume, maar ook voor de indeling, de temperatuurregeling en de tijdssturing.

U hoeft ons enkel even te contacteren en we komen in heel Vlaanderen gratis bij u ter plaatse voor een vrijblijvende offerte voor een maatwerk koelcel of vriesruimte.

Ijsblokjesmachines

Onze ijsblokjesmachines zijn erg stressbestendig!

Ijsblokjesmachines

Wil u een ijsblokjesmachine kopen voor intensief gebruik in de horeca of voor cateringdoeleinden? Dan zoekt u beslist een ijsblokjesmachine die kan presteren onder druk. Soms moet het snel gaan natuurlijk en je drankjes en de gasten wachten niet graag tot de ijsblokjes klaar zijn!

Een ijsmachine kopen bij MP Cooling BVBA belooft u een ruime keuze aan professionele toestellen aan de voordeligste prijzen. We vinden dus vast een toestel dat geschikt is voor uw toepassing.

In ons assortiment ontdekt u onder meer grotere toestellen voor vrije plaatsing, maar ook plaatsbesparende modellen die u onder de toonbank kwijt kan. De diverse ijsmachines hebben een uiteenlopende productiecapaciteit van 10 tot 250 kg ijsblokjes per dag en ze zijn ook voorzien van opslagbunkers om gemaakte ijsblokjes in te stockeren tot de nieuwe productie klaar is. Er zijn zelfs modellen die u handmatig kan bijvullen en niet op de waterleiding hoeft aan te sluiten. Gemakkelijk toch? Ook de service naderhand verzorgen wij.

Meer informatie over koeltechniek?

Wenst u meer informatie, een gratis offerte of een vrijblijvende afspraak?