0472 36 98 72 info@mpcooling.be

Warmtepompen

Warmtepompen bieden tal van voordelen!

Voordelen van warmtepompen

Een warmtepomp zorgt voor een milieuvriendelijke verwarming in huis (lucht warmtepomp) of voor warm water in bijvoorbeeld het zwembad (water warmtepomp). Het is een duurzaam alternatief voor een gasketel. Een warmtepomp haalt de natuurlijke warmte van buiten af (uit bijvoorbeeld de lucht of grond) om deze binnen te benutten. Daar is maar weinig stroom bij nodig, wat weer terug te zien is in de verlaagde energierekening. MP Cooling BVBA kijkt naar wat bij uw wensen aansluit en kan u passend advies geven over mogelijke premies.

MP Cooling BVBA

MP Cooling BVBA is een bedrijf met een passie voor en specialisatie in airco’s, koeltechniek en warmtepompen. MP Cooling gelooft in de kracht van persoonlijk contact. Wij behandelen u niet als nummer. Vandaar dat er ook altijd een aanspreekpunt is. Er is altijd een zaakvoerder aanwezig op de vloer die u te woord kan staan.
MP Cooling levert graag goede kwaliteit en om dat te kunnen waarborgen werkt MP Cooling BVBA met betrouwbare merken van uitermate goede kwaliteit. Het betreft merken als Rotex en Daikin. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over het onderhoud. MP Cooling BVBA is koeltechnisch gecertificeerd, wat inhoudt dat wij het onderhoud na installatie voor u verzorgen. Zo kunnen wij tijdens het onderhoud mogelijke problemen voorkomen of tijdig opmerken. En mocht er toch iets plotseling hersteld moeten worden, dan kunt u rekenen op onze 24/24 service.

Warmtepompen

U denkt erover na een lucht- of water warmtepomp aan te schaffen, maar kijkt enorm op tegen de installatie en het onderhoud ervan. MP Cooling levert niet alleen lucht- en water warmtepompen, maar installeert en onderhoud ze ook. Van MP Cooling kunt u een snelle correcte service en installaties met perfecte afwerking verwachten.

Meer informatie over warmtepompen?

Wenst u meer informatie, een gratis offerte of een vrijblijvende afspraak?